Weekendmenu

Skal det være let i weekenden?

Hver fredag og lørdag fra klokken 15 tilbyder vi lækre 3-rettersmenuer.

Se menuen her og tryk på knapperne nedenunder for at bestille

Hovedretter

  • Gris | 90 kr.
    BBQ-marineret svineskank med løg og bær.
    Ristede kartofler med urter og sæsonens grøntsager.
  • Kylling | 90 kr.
    Skindstegt kylling i sauce romesco.
    Ristede kartofler med urter og sæsonens grøntsager.
  • Oksesteg | 90 kr.
    Brasseriet oksesteg med rødvins sauce.
    Ristede kartofler med urter og sæsonens grøntsager.
  • Oksemørbrad | 140 kr.
    Stegt oksemørbrad i rødvinsglace med stegte svampe & bær.
    Ristede kartofler med urter og sæsonens grøntsager.

Forretter

  • Laks | 50 kr.
    Varmrøget laks fra Skagen med friskost, radisser og syltet æbler
  • Okse | 50 kr.
    Gravad okse med spæd salat, rødløg og røget chili cream

 

Desserter

  • Citroenmousse | 25 kr.
    Med sprød chokolade og bær
  • Brownie | 25 kr.
    Med caramel og tørret bær
  • Ost | 45 kr.
    3 forskellige oste med tilbehør

Salat

  • Salat med brød og mayo | 30 kr.