Skal det være let i weekenden?
Hver fredag og lørdag fra klokken 15:00 tilbyder vi lækre 3-rettersmenuer.
Se menuen her og tryk på knapperne nedenunder for at bestille
Hovedretter
- Gris | 90 kr.
BBQ-marineret svineskank med løg og bær.
Ristede kartofler med urter og sæsonens grøntsager. - Kylling | 90 kr.
Skindstegt kylling i sauce romesco.
Ristede kartofler med urter og sæsonens grøntsager. - Oksesteg | 90 kr.
Brasseriet oksesteg med rødvins sauce.
Ristede kartofler med urter og sæsonens grøntsager. - Oksemørbrad | 150 kr.
Stegt oksemørbrad i rødvinsglace med stegte svampe & bær.
Ristede kartofler med urter og sæsonens grøntsager.
Forretter
- Laks | 50 kr.
Varmrøget laks fra Skagen med friskost, radisser og syltet æbler - Okse | 50 kr.
Stegt okse med spæd salat, rødløg og estragonmayo
Desserter
- Citronmousse | 25 kr.
Med sprød chokolade og bær - Brownie | 25 kr.
Med caramel og tørret bær - Ost | 45 kr.
3 forskellige oste med tilbehør
Salat
- Salat | 30 kr.